blev bio igår

Hej!
hann inte ta outfit bilder igår o hann inte heller fota grejerna jag köpte i karlstad för att dä blev bio igår.
Va på bio mä hjärtat & mina 2 systrar, fasst jag och Fredrik fick sitta i en salong o mina systrar i en annan för att d va så fullt :)
Vi tittade på mammas pojkar o den va riktigt bra asså, kan ju inte slå fel mä Mia Skäringer & Björn Starrin i täten ;) Nää men den va bra och jag tyckte musiken i filmen gjorde lixom halva filmen skit bra! :D Så tveka inte, se den..
Nu ska jag äta frukost sen blire träninsmatch mä innebandyn, puss/JenniferEmmaMaria



dagens facelook

Så här ser jag ut idag typpp.. tänkte ta dagens outfit bild sen oxå om jag kommer ihåg, jusst nu sitter jah iallafall i bilen påväg hem från Karlstad där jag shoppat mä mitt hjärta :) visar sakerna när jag kommer hem!


En fin dag!

Hejsan!
Ja som rubriken lyder så har det varit en fin dag idag, gick upp ve 10 drog till Maxi och köpte massa saker till en stor frukost med älsklingen och min lillasyster som sov över hos oss :) Sen när vi kom hem så åt vi en ordentlig frukost, jätte mysigt var det :)
Efter frukosten så ringde mamma och fråga om vi skulle med till Karlstad en snabbis, så då drog vi dit :) Blev litte Jula och Rusta och inte så mycket annat :) Köpte nya mattor till köket och sen massa bra och ha saker som diskmaskins tabletter och tvättmedel i storpack ^^
Sen när vi kom tillbaka till Kristinehamn igen så gick vi in på maxi och köpte litte saker te godis som jag skulle baka hemma :)
Sen har det varit ca en timmas lek och bus i snön mä Hugo och nu har jag bakat Snickers, Marknadsnougat och litte annat :)
Jag börjar bli litte småtrött men funderar på att färja håret iallafall och göra ansiktsmask för att imorn väntas julbord hos mamma och pappa så då kan man ju va litte fin iallafall! ;)
 
Men ni får ha det så fint och hoppas ni får en mysig hjul! ;)
Puss/JenniferEmmaMaria
 

RSS 2.0