Skoterkörning!

Japp, idag har det varit skoterkörning/åkning för hela slanten! Är ju som sagt hemma hos älskling så han, jag & hans 2 bröder har varit ute o åkt hela dagen nästan, har varit riiktigt roligt!
Annars har vi inte gjort så jätte mkt mer idag. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men jag tänkte försöka lura med mig älskling in till Filipstad & äta pizza hade jag tänkt ;)
Men jusst nu sitter jag framför datorn & väntar på att babe ska duscha klart  :) Sitter o lyssnar litte på musik, ngn som har bra förslag på musik att lyssna på kommentera gärna (y)





Ta hand om er! /
Jennifer Emma Maria Johnsson


Dålig uppdatering!

Hej!
Jaha, då vare söndag då & dålig uppdatering som vanligt! ;)
Men jag kan iaf berätta litte om vecka & den har vart väldigt bra förutom att jag inte fått träffat min älskling :( Men dt var iaf Sophies & min sista lönnings vecka & de här veckera har vart kanonkul, har krånglat en hel del men det är sånt man får leva med :)
Jag älskar verkligen att köra timmer , det är riiktigt roligt & jag känner mej mkt säkrare på att köra kran nu åxå så det är kul :)

Men nu sitter jag iaf hemma hos babe invirrad i ett täcke framför datorn, fryser litte men vi kom jämt in efter o ha åkt skoter så det är ju inte så konstigt :) Blir nog mer skoteråkning imorn.
 Men helgen har gått väldigt fort men inget att stressa upp sig över för nu äre ju ett välförtjänat sportlov framför oss ;)
Har planerat litte grejer in för sportlovet iaf & det är BodaBorg med familjen & Karlsta :)
Hoppas att vi hinner med Gustavsvik åxå :)






Ta hand om er!
/ Jennifer Emma Maria Johnsson..


En utan krångel i princip!

Ja, idag stod klockan ställt på 03:00 & då vare bara att kliva upp när den ringde, va ganska trött men det släppte nästan på en gång. Anledningen till att gå upp så tidigt var att vi skulle ut & lönna :) Krånglade litte när vi kom te skolan för att Scanian fattades det styrservo vätska & kylarvätska så vi lämnade kvar den på skolan & drog iväg med bara Volvon. Ve åtta ngn gång så åkte vi tbx te skolan & fyllde på vätskor i Scanian, tankade & fyllde på sandspridarna! Sen bar det iväg igen , lastade ett lass som blev riiktigt bra Kennet va åxå imponerad så jag blev att nöjd ;)

Sen åkte vi tbx te skolan & åt äcklig Kinagryta! x) Sen var vårat skift slut :/ Men imorgon blir det nya tag!

Gjorde även klart exarbetet idag! Känns skönt att ha det klart.
Nu ska jag strax åka in till Sunne & köpa godiis o sen ska jag hem o lägga mej för ska upp lika tidigt imorn med!





Krångel!

Haha ja denna vecka har bestått av typ bara krångel :P Jag & Sophie har ju virkeskörning denna vecka o nästa men jag har spenderat min tid för de mesta dels i verkstan o fixa grejer som vart fel, har fixat litte mä kran på Volvon & letat elfel på Scanian hela dagen i princip ;)
Men nu på eftermiddan har jag o Sophie på den roligaste bilturen mä vår lärare Kennet på länge! haha!
I eftermiddag/kväll har iaf jag o Sophie bokat X-boxet så då ska vi sjunga Lips för fulla muggar!




/ Jennifer


Kallt!

Ja idag vare ingen värme ute inte :) Har i vilket fall jobbat idag, va väldiigt kallt att stå ute kan jag säga! Så nu sitter jag här mä stel frösne fingrer & fötter! Menmen ja överlever :)
Veckan har varit.. hmm händelserik kan man väl säga.. Hänt mkt tkr ja, va nere i diket mä lastbil i torsdagskväll, va dock inte jag som körde men jag kan säga att jag blev väldigt chockad & rädd men allt gick bra o ingen/inget blev skadat som tur va :)
Idag äre väl tänkt att först att jag & min lillasyster Moa ska gå ut o ta litte vinterbilder i dä fiina vädret :)
Sen ska jag åka iväg te min kära Fredrik :)<3







/ Jennifer


Monopol ;)

Jahapp då sitter man i skolan ve datorn igen då!
Gårdagen spenderades som sagt mä Monopol men innan jag drog mej iväg te Jenni & Jocke så städade jag, jag dammsög, diskade, skurade kände mej väldigt effektiv o fort gick dä ;)

Men sen blev kl typ tio i sex o Sophie kom hem te mej så vare dags att dra iväg mot Jenni & Jocke & Monopol! Passade även på att dra mä Joel o Martin dit, vi hade riktigt kul men sen så började Sophie må dåligt så jag skjutsade hem henne men sen åkte jag tbx. Jag slutade iaf tvåa i spelet ;) Sen efter spelet så blev dä chokladpudding & grädde, Mums! Sen drog jag mej åxå hemåt, gick o la mej o läste en bok "Sex&Kärlek" heter den, riktigt bra! Sov faktiskt riktigt bra inatt, åkte inte till skolan förens typ 10 halv 11 tittade ärligt talat inte på klockan ;) När jag kom ut imorse hade dä kommit en hel del snö, gött! ;)




Jag & min kära bok! ;)



// Jennifer!


Ovärd skoldag & Monopol!

Haha , ja denna dag i skolan har vart väldiigt ovärd, har iinte gjort ngnting alls mer än facebook o litte spel oså ;)
Men efter skolan ska iaf jag, Sophie, Jenni & Jocke spela monopol :D Men först ska vi in te Sunne o köpa godis så vi har litte att äta på medans vi spelar ;) Ska bli riiktigt skoj, har inte spelat monopol på mega länge! :)


                                          
   






/ Jennifer   <3                                                                                

Helg!

Jahapp då vare måndag igen efter en skön helg. Helgen har tillbringats mä älskling :) Tyvärr så har båda varit sjuka men jag frisknade väl till men Fredrik ä tyvärr fortfarande sjuk :/ Men vi har ändå hunnit hitta på litte roliga saker :) Vi har åkt mkt skoter har vi gjort, åkt runt litte överallt dä var då jag , älskling & Mikael o Tobias :)
Sen har vi väl visserligen inte gjort så jätte mkt mer än o myst o kikat på film :)

Men sen blev dä söndag o då blev dä att åka upp te Sunne tyvärr ensam för Fredrik ä sjuk men jag fick iaf sällskap på tåget av Sophie ;) Fick åka tåg för att min bil stog upp i Sunne :)
Dä va litte nostalgi o åka tåg igen, gå in på hemköp i väntan på tåget m.m. kändes som förut innan man hade körkort ;)
Väl uppe i Sunne så la jag mej o läste en bok o försökte att somna men dä gick ju som dä gick, jag låg vaken i eviiigheter kändes dä som o vaknade flera ggr i natt /: tråkiigt när dä blir så :)
Men nu sitter jag iaf i skolan mä Sophie o "jobbar" mä exarb. dvs kollar facebook närå ;) haha!


Här kommer litte bilder från skoterturen:

                               

                                

                                


Åh klänning!

ÅÅh va inne på http://www.halens.se/ hitta en massa fiiina klänningar! :D Här kommer några exempel: 

 

                                        
                                           



Ska bli kul o köpa klänning, men väldigt svårt att bestämma sej :)



/ Jennifer


Isgata..

Ja det kan man säga att det var imorse!
Skulle ut o gå med min hund Zita o jag gick inte jag i princip gled fram x) haha! Nej men det som var grusat låg lixom under isen :P Det var litte jobbigt... Sen skulle jag köra ner bilen för en isbacke o det bara gled så det var litte spännande ;)
Nej men sen så åkte jag iväg o plockade upp Sophie så åkte vi till skolan, det var rätt halkigt på vägen till skolan åxå kan jag säga :) Men så äre nu när det pendlar med väder.
Men ska åka in till Sunne o hämta Rebecka o hennes kompis 09:40 se hur det går ;)
Sitter jusst nu o "jobbar" i skolan ;) haha!



                          



/ Jennifer

Balklänning & stundent klänning..

Hmm , det finns ju så oerhört mkt att välja på! Jag som har så himla svårt o bestämma mej åxå ;)
Men jag har iallafall kikat runt litte på litte olika klänningar o hittat väldigt många fina, men problemet är att det är ju tyvärr så himla dyrt :/ Men när jag var inne i Sunne så hittade jag iaf en otroligt fin klänning inne på en butik som heter Garderob det är en kort modell av klänning men den kan väl ha på en studentbal.. elr? :)

Sitter även o kikar efter litte klänningar som jag ska ha på mej på studenten.. har hittat väldigt många fina faktiskt men några man fastnar litte extra för! en sida jag kan tipsa om för att hitta student klänning är http://www.paulamyo.com/ dom har väldigt mkt fina o inte allt för dyra! 

                                
                                               En klänning jag hittade på www.ellos.se
Tyckte den var väldigt söt :)

Har ni tips på någon bra sida man kan hitta fin klänningar på, kommentera gärna :)

/ Jennifer


Tjejkväll & Slalom!

Kanon dag igår verkligen! :)
Satt först i skolan o då kom Jessica en lärare på skolan o frågade om jag , Sophie o Andreas ville följa mä in på möte i Sunne ang våra student foton :)
Satt o babblade där mä en fotograf som stod repeat tror jag ;) men vi pratade iaf om priser o litte sånt.
Sen när mötet äntliiigen var klart så åkte vi ner på "stan" i Sunne o kikade i affärer, Hittade väl inte speciellt mkt men jag hittade en super fiin klänning! Mums , blev riktigt sugen på den :) Får nog kika på den se om jag ska köpa den o ha på balen kanske! :)
Sen när vi kikat litte så gick vi ner till City pizzerian o avslutade dagen mä en varsin kebabrulle ;)

Sen så blev dä litte panik när jag kom på att jag skulle iväg o åka Slalom i Ski Sunne ;) Då var dä bara att skynda sig ikväll o sätta på sig termobyxor ;) Dä va riktigt roligt, dä va jag o älskling som åkte :)
Dä kan man säga va en kanon dag! :D


                           
                            Bild från backen! :)


/ Jennifer


Torsby, shopping?

Hmm.. ja när Jessica frågade om jag o Sophie ville komma till Torsby igår för att hon hade tråkigt så blev jag litte skeptisk o undrade vad vi skulle göra där, o då sa hon att vi kunde gå på "stan" hmm, då blev man ännu mer skeptiskt, haha! Men vi beslutade oss iallafall för att ta min 745:a o dra iväg. När vi kom dit så skulle vi ringa så vi fick vägbeskrivning till hennes lägenhet, det gick ju som det gick men tillslut kom vi iaf fram! ;)

När vi kom dit så kollade vi runt litte i lägenheten, va väldigt fint där inne. Sen drog vi oss ner mot "centrum". När vi kom dit så lyckade vi iallafall hitta litte butiker! Hittade 2 jätte roliga heminrednings butiker inte så farligt dyrt heller, La Rose tror jag en utav dom hette, ligger i samma byggnad som Euronics :) Den butiken rekommenderas mkt! Ja köpte nästan igenting i nån affär, köpte bara 3 affischer :) Men  det var en väldigt trevlig dag :)
Sen när jag o Sophie så bestämde vi oss för att åka o fika, vi fikade på Wienerkonditoriet, vi tänkte testa ett nytt ställe men de flesta stängde 5 :)       



                           
                            Bilden kommer från 50' tals cafét i Östmark ;)




/ Jennifer!

Vintermys!

Hej!
dålig uppdatering, ja vet! :$
Har haft mkt annat kul att hittat på så jag har inte hunnit riktigt men ska försöka att bättra mej, har sagt dä förut men det gick ju som dä gick! (Y)

Näjmen förra vecka så hade vi hemarbete mä vårat exarbete, som jag då gör ihop mä Sophie. Blev inte så mkt arbetat mä dä under den veckan kan ja säga ;)
Nä istället så har jag vart mä min älskade Fredrik, vi har hittat på massa kul typ som att ha kört skoter, vi har varit ute på sjöisen mä hans två hundar & åkt spark! Mkt roligt kan jag säga, har varit oerhört bra väder för att va ute på isen den veckan!
Ja, vad har vi hittat på mer.. Vi har naturligtvis myst massvis! & kikat film o ätit godis! :D
Åsså har vi rostlagad Fredriks saab, va endel men nu blir den så fin så :D Inte för att ja ä så förtjust i Saab men.. Volvo ska dä att va! ;)
Vi har även varit inne i Filipstad & umgåtts mä massa trevliga människor stått på "raggen" o pratat i bilarna m.m. :) 
 

                           

Sen blev dä söndag & då blev dä ju att åka upp till Sunne! Jag fick tyvärr åka upp själv efter som älsklingen skulle till tandläkaren på måndagen! Men jag fick i alla sällskap av Zita, en utav Fredriks hundar som vi har med uppe i lägenheten nu! :) Skönt att ha en anledning till att gå ut o röra på sig ;)

                            
      
                                                  Detta ä då Zita! Jätte go hund :)

Min vecka, veckor har varit kanon! Hur har era varit, har nu hittat på ngt kul? :)


/ Jennifer!

RSS 2.0