Möte i Sunne!

-Hej!
Denna vecka har det inte blivit alls mkt gjort, i måndags var jag på möte med Leif på Norsbäckens åkeri, pratade litte om "framtiden" m.m. Sen åkte jag hem där min älskling väntade på mej, hoppade litte studsmatta sen åkte vi till Filipstad, skulle ta bussen hem på kvällen men sov över till tisdag ist , för det blev ingen praktik då. Men sen på tisdag kväll så styrde jag kosan upp mot Sunne för att jag skulle på möte där idag (alltså onsdag) mötet handlade om Studentbalen eftersom jag är med i Balkommittén , blev inte så mkt sagt på mötet men. Sen åkte jag & Sophie tillbaka till skolan o åt påsklunch & nu sitter jag här ve datorn :)



Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


Helgen = BÄST

-Hej!
Jag vill bara säga att den här helgen har varit bäst! Har haft så himla kul!
Ska berätta litte, fredag så sov Rebecka & Johanna hos mej, kl 01 på natten kom vi på att vi skulle färja håret alla 3 x) Så de gjorde vi, kl 02:30 så skulle klockan ringa för att vi skulle nämligen åka till Göteborg på tjejdagen på Volvo på lördagen! =) Sov bara 22 minuter den natten! Snacka om att jag va trött, men kul hade vi, som fan åxå! I göteborg så var de iaf 5 stationer man fick gå emellan , den roligaste var ju såklart testkörningen av lastbilarna precis som förra året såklart, maten vi fick var inte alls god, de var väl "finare" mat men har int förstått mej på sånt så på vägen hem stannade vi o åt på Mcdonalds i Kungälv ;). Kom hem ve 9 på kvällen & då åkte jag till min älskling <3 HELGEN HAR ASSÅ VART BÄST! :)
Ska ladda upp massa bilder från helgen nån dag under veckan!

Men idag vaknade jag upp mä min underbara älskling, men vi har int gjort så mkt mer än o greja litte mä bilarna våra. sen åkte han till Sunne & jag hem te Kristinehamn för jag har praktik men imorn åker jag åxå upp till Sunne o bor där under veckan o pendlar te Karlstad, tänker inte sova utan Fredrik hela veckan heller ;) haha! <3

Så denna vecka väntas de praktik på Bröderna Svenssons åkeri
:)

Ribban <3

Datorn hängde sej så fick int upp mer bilder nu! x)



Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson!


Adr..

-Hej !
Har inte så mkt att berätta om dagen mer än att vi har fortsatt med Tank-kursen idag , låångtråkigt!
Efter skolan så åkte jag & älskling in till Sunne & köpte bauguetter, skagen röra , sallad & tomater o gjorde egna baguetter :) Mums! Köpte även med litte cocos-bollar till mys. När vi kom hem från Sunne så åt vi sen stack älskling iväg till gymmet , skulle åxå tränat idag men har sån m*verk så orkade inte, la mej i sängen o slog på en film men somnade nästan direkt , skönt men får alltid ont i huvudet när jag vaknar sådär på eftermiddagen!

Bjuder på en vårbild från förra året i brist på bilder! 

 



Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


Prov & Bowling!

- Hej!
Dagen idag har sett ut så att idag har vi avslutat ADR-grund, fick bara ett halvt poäng från full poäng på provet! Nöjd, så nu äre bara tank kursen kvar :)
Sen efter skolan så drog vi först hem jag & älskling o satt ute i solen o njöt, sen åkte vi iväg o fotade litte :)
Sen kl 5 blev de Bowling i Sunne med dom bästa Älskling, Joel & Martin :)




 

 

 

Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson!


Ännu en ADR - dag!

-Hej!
Idag har jag kämpat mej igenom ännu en dag full med teori i ADR
;) Känns litte smått drygt men de får gå. Idag har vi även fått göra en mindre brandövning va rätt så skoj :)
Efter skolan så åkte jag och älskling hem till lägenheten o då gjorde hemma gjord pizza, duktig min pöjk ;) <3
Sen gick jag in i duschen sen myste vi litte sen bar de iväg mot skolan för vi skulle me på Sunne resa :)
Inne i Sunne så gick vi in på Ica o köpte Cocos-bollar så dom ska vi äta ikväll, mums!
Har inte hunnit gjort så mkt mer idag (:






Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


ADR-Kurs & vårkänslor!

Hej!
Denna vecka står ADR-Kurs på schemat i skolan! Måndag till Onsdag äre ADR-grund & Torsdag till fredag äre ADR-Tank! Blir en intensiv vecka nu, med mkt sitta & lyssna men de ska man väl ta sig igenom.. :)
Efter skolan så blev de att ta en härlig vårpromenad, passade på att ta litte kort åxå , känner mej otroligt glad av de härliga vädret & doften av vår! :)












Hjälpte även min älskling att sätta på min board på hans bil ;)

 

Resultat :)



Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


Öxabäck!

Hej!
Kan börja med att berätta att igår så kopplade jag & älskling in baslådan i min bil så nu spelar de riktigt gött ;) Sen när vi gjort de så var jag tvungen att åka hem till mig i Kristinehamn för att jag skulle upp tidigt för jag skulle med en supporter buss till Öxabäck & titta på kvalmatch i Innebandy :) Bussen gick kl kvart över 9 imorse , stannade i Vårgårda för bensträckare sen vidare ca 9 mil till Öxabäck. Bussresan var väldiiigt lång tkte jag men hade iaf sällskap av min kära lillasyster Moa x) Väl där gick vi in & tog plats & väntade på att matchen skulle dra igen! Kl 3 så började den & den var oerhört spännade! Men slutade iaf med vinst te Krillehöla & nu har dom kvalat upp i divison 1 :) & nu kan jag säga att jag har ont i halsen , vi hade en riktigt bra klack så vi skrek ordentligt ;) Påvägen hem stannade vi & åt mat i Vårgårda. Va hemma i Krillehöla kl 22:00 & då blev de att åka direkt hem till älskling i Filipstad så nu sitter jag ve hans dator & väntar på att han ska duscha klart så vi kan mysa ner oss i sängen & kika på film :)<3






Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


RSS 2.0