Trötttt..

-Hejhallå!
Sitter här o lyssnar på Spotify o klickar runt litte på Facebook, kul elller? haha!
Nää men har inte så mkt att göra, kör ju natt på flisbilen den här veckan så har ju rätt så nyss gått upp om man säger så. Slutade ve halv 3 imorse, o igår morse slutade jag halv 4 :)
Sitter o äter litte marknads nougat som jag köpte igår på vårmarknaden i Kristinehamn, köpte även ett linne som jag tänkte slänga upp en bild på nu :)

Linnet ser ni här, 60kr kostade det :)



Nää kanske dags att ladda upp för ännu en natt bakom ratten!

/JenniferEmmaMaria/ ^^



Lägenhet

-Hejhallå!
Sitter jusst nu ve datorn o lyssnar på The Baseballs, sjukt bra!
Gick upp ve 12 ungefär, försökte sova så mkt som möjligt för denna vecka är det nattskift på flisbilen som gäller igen! Kom jusst på att jag knappt berättat om att jag o Fredrik har flyttat ihop in i en lägenhet i Kristinehamn, vi flyttade in i Januari så vi har ju bott här ett litet tag iaf :)
Så jag tänkte slänga upp en bild elr två sålänge så ska jag försöka fixa litte fler bilder sen.. Kan ju va kul o se litte hur det ser ut iallafall!

Vardagsrummet, en litten del av det iaf :)


Köksfönstret! :)


Litte dekorationer på köksbordet! ^^


Ja, det var en liten del av det iallafall, måste försöka komma ihåg o uppdatera litte oftare bara!

Ta hand om er/ JenniferEmmaMaria


Kort. . :)

- Hejhallå! :)

Igår så var vi hos Fredriks mormor på påskmiddag i Filipstad, supermysigt!
Åkte dit så vi var där vid halv två ungefär sen så åt vi mat & satt o pratade länge. Sen började vi spela kort ett bra jäkla tag, skitkul fasst jag är typ sämst i världen på kortspel men kul var det. Vi spelade typ Poker, gris, hej knekt, finns i sjön & bluffstopp :) Kul o lära sej lite nya kortspel, kunde typ bara finns i sjön & vänd10:a förut, haha! Sen åkte vi väl hem ve 9 nångång :) När vi kom hem gick Fredrik in o duschade o jag tittade på slutet av BB :)
Idag så drog vi till Karlstad vid 11 så va vi där o strosade runt, köpte bara en fotboll på Intersport sen köpte jag inget mer eftersom det ändå blir Ullared på Söndag! ^^


Litte bilder ifrån gårdagens kortspel!


Älsklingen :)<3


Micke! :)


Allihopa! :)

Ja, det var litte bilder från en helt lyckad dag/kväll :) tack alla som medverkade!


// JenniferEmmaMaria!


Pååååsk (:

-Helluhellu!

Ja, idag vare påskmat hemma hos mamma&pappa som väntade! Skulle dit ve 2 så innan dä så va jag iväg till Maxi och köpte ett påskägg till min lillasyster med litte småsaker i , sen åkte jag och hämtade henne hos en kompis så plockade jag upp älsklingen hemma sen åkte vi till mamma och pappa. Där väntade masssa god mat och som vanligt så äter man så man knappt orkar ställa sej upp för att dä ä så gött ^^ menmen , sen när vi ätit så satt vi o prata massa sen böörjade vi måla påskbrev allihop utom pappa som låg o söv i soffan, haha!
Sen så gick vi ut en sväng, spelade litte fotboll o så där sen åkte vi hemåt igen, så nu sitter jag här ve datorn o typ går lös för att Spotify inte vill som jag vill ^^

Glömde tyvärr kameran hemma så tog inga kort :/


 
Syskonen (:


/JenniferEmmaMaria

^^

- Hellu!

Har typ precis komme ur duschen nu så jag har sminkat mej o litte så nu..
Ska strax åka hem te mamma&pappa o äta mat mä älskling, väntar bara på att han ska komma in för han är ute o drar kablar te baslådan i bilen ^^






Slänger upp en bild på mej o syster åxå när ja ändå håller på :)




GLAD PÅSK!


Puss!

RSS 2.0