Häljen :)

Än en gång öpnnar sej en helt ny tom sida som bara väntar på att få fyllas med ett spännande blogginlägg men så sitter man där och kommer inte på ett skit att skriva, brukar sluta med att jag trycker på det lilla röda krysset uppe i hörnet och skiter i att skriva men ska väl försöka få ner några ord iallafall :)

Kan väl börja med att det har varit en fin helg på många sätt, haft besök hela helgen nästan av älsklingens bror, mkt trevligt :) Fredagen ägnades till mesta dels av att storstäda i lägenheten, lördag förmiddag åkte vi till Karlstad och träffade Martin & Joel och kollade runt litte, åt litte mat :) Fick iallafall med oss en byrå hem från Ikea, välbehövligt! Lördag eftermiddag tillbringades väl mest i systers pojkvänns Audi med många försök att få ihop ormboet till elhärva för att koppla in stereon, gick väl sisodär :) Sen lördag kväll vred jag om nyckeln på 240:in för att ge oss ut och titta på fina bilar i Kristinehamn på cruisingen, mkt godbitar finns det! Träffade även lite "nya" släktingar på kvällen där, mkt trevligt måste jag säga! :)
Söndagen , blev en lång skön sovmorgon för att sen åka hem till mamma och pappa med älsklingen och skruva litte moped, hoppa studsmatta, grilla och slutligen tog Systrarna & älsklingen sitt första dopp i sjön för iår, galna!
En fin helg på många sätt må jag säga, och helt plötsligt så ville fingrarna sammarbeta med tangentbordet och lyckades få ner nåra rader ändå! :)
Nu såhär på måndagen ä jag ledig för en gång skull så det blir nog en fika idag med fina Sophie!






RSS 2.0