Tjejkväll & helg!

Oj, jag har inte hunnit skriva nånting i bloggen under helgen :)
Får väl försöka att ta ikapp lite av det nu då!

Fredagen: Åkte hem till lägenheten från skolan och duschade o fixade mej, hade tråkigt så jag knallade iväg till Sophie lite tidigare än planerat. Kom dit när hon höll på att fixa sej sen satt vi där en stund o kollade på Simpsons! Blev väldigt rastlösa så vi bestämde oss för att börja åka lite sakta mot Ekshärad, till Jessica o hennes tjejkväll!
Kom dit lite tidigt så vi gick in på Ica indianen en stund o köpte munkar o satt där o fikade en stund. Gött vare!
Sen gick klockan o vi drog oss vidare till Jessicas lägenhet! Det droppade in lite folk allt eftersom o tillslut va vi 7 st trorja, om jag inte missminner mej! :) Kvällen var oerhört mysig! Fick goda smörgåsar o ost o kex! Jätte trevligt. Sen när vi hade varit hos Jessica ett bra tag så drog vi oss vidare till Emtbjörk! Sen åkte jag o Sophie hemåt, körde hennes bil hem :) Jämt innan vi skulle hem o lägga oss så fick det att bli french hotdog på statoil, mums! Sov över hos Sophie fredag te lördag :)

Lördag:
Jag o min syster hjälpte farmor att julstäda och plocka upp julsaker! Blev en trevlig dag med pizza o MASSA gött! :) Kvällen tillbringades hos mina underbara vänner Angelica & Nathalie :) Trevligt trevligt! :)

Söndag: Va iväg o kollade på fotbollscup, Jossan spelade. Sen så va vi iväg o sålde Fredriks bil sen for vi iväg upp te Sunne! :)



                                

Helgen har som sagt varit oerhört bra! :)


/ Jennifer!


Ont i händerna!

Ja, det kan man säga att man fick när jag och Sophie har jobbat på så duktigt idag! :)
Vi har vikt ihop och häftat 100 broschyrer! Jag haatar kopieringsmaskiner efter denna dag! x) Jobbigt kan jag säga x) Menmen nu har vi mycket mindre att göra på måndag, elr ja kanske inte. Sista dagen innan vi åker ut te skolorna då så vi har endel som ska fixas :) Men det kommer att bli väldigt roligt hoppas jag! Så ni som går på Södermalms skolan eller Stenstalidsskolan i Kristinehamn kom gärna och kika på tisdag :)

Utvecklingssamtal!
Hade även utvecklings samtal idag, såg väldigt bra ut o fick mkt beröm (a) Haha, nej men jobbar man på så lönar det sig att i slutändan!

Tjejkväll!
Äntligen, har längtat hela vecka för i kväll blir det tjejkväll hemma hos Jessica, ser fram emot det! :)
Ska åka med Sophie dit och hem för det strulade lite med bilar :)

Nu ska jag hem o duscha o fixa mej för ikväll, vet inte vad jag ska ha på mej än men det märks :D


                                   

Sovmorgon & Uppkörning!

Så har dagen sett ut! :)
Dagen började med en låång och härlig sovvmorgon, vaknade klockan 10! :) Låg kvar i sängen o läste litte Bilsport o sen kom ja på att jag kanske skulle skynda mej lite för att min kompanjon Sophie väntade på mej x) Tog bilen te skolan o när jag kom dit hann jag jämt bara logga in på datorn skriva till litte extra i brocshyren sen så ringde min lärare Kennet o frågade när jag ville köra.

Uppkörning!
Ja, och körningen var då min uppkörning för C-kort, alltså tung lastbil!
Körde direkt efter att Kennet ringde , körde in te Sunne för att Kennet och Gunnel våra lärare skulle beställa mat på Sunne pizzerian så jag åkte o parkerade utanför där o Kennet sprang in o hämtade maten. Sen bar det av tillbaka till skolan igen, där fick jag reda på att jag var jätte godkänd, så nu har jag alltså C-kort! :)
Så nu är det bara att vänta på att få hämta ut kortet och även yrkeskompetensen! :)

Nu sitter jag o Sophie inne i datasalen o ska skriva ut våra broschyrer! :)

                                    

/ Jennifer!

 


Film & Biltur!

Ja, det är så eftermiddagen har sett ut!
När jag & Fredrik kom hem så ställde jag mej och diskade, välbehövligt! :) Sen när jag hade diskade klart så mysade vi ner oss i soffan med godis m.m. o satt på en film, I am legend. Bra film, men lite läskig (a)
När vi tittat klart på filmen så ringde vi till Joel & Martin o skulle fråga om vi skulle gå till gymmet men dom skulle åka till Gräsmark o titta på ngnting. Vi följde mä dit men det slutade med att vi bara åkte runt inne i skogen x) Inte såå jätte kul!

Godis!
Sen åkte vi in till Ica i Gräsmark så gick jag in o köpte godis och Fredrik fyllde på luft i däcken!
När vi kom tillbaka till skolan så skulle Joel fylla på luft i däcken på sin bil så vi blev kvar där en stund o pratade om bilar! Trevligt.

Nu sitter vi här i datasalen o lyssnar på ngn halvkass låt! x) Se vad man ska hitta på sen :)


                                    
Martin & Joel som dansar på bilden! x)


/ Jennifer!


Praktik & Examens arbete!

Ja, det var väl så morgonens information lät i skolan.
Fick reda på igår att vi har bytt praktik period med krets så nu ska jag ut på praktik vecka 49 fram till jullovet.
Ska vara på praktik på Norsbäckens åkeri o jag ska ha pappa som handledare, gött! :D

Examensarbetet då, ja det rullar väl framåt har pratat med en utav våra handledare idag, Kennet och han sa att det såg bra ut. Han fick läsa min o Sophie fina egna broschyr som vi har gjort :D Hehe, han sa att den va bra, nu ska vi bara fin justera litte.

Nej, nu blir det mat! :)


                                                  


/ Jennifer :)

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man skaffat blogg då :)
Ska försöka att komma ihåg att uppdatera den åxå! Haha!

Körning idag!
Ja, jag går då som sagt på Södra Viken, transport programmet med inriktning Skogs&biobränsle. Det menas att vi är mer inriktade på ex, timmerbilar m.m.
Idag har jag haft körning på förmiddagen, det krånglade lite för oss men det löste sig att till slut!
Fick först lasta av litte 3-meters timmer för att det låg för mkt på o sen kunde jag äntligen koppla ihop släpet o åka iväg mot Sunne! Körde bara till Brårud o backade litte där men då kom dä en annan lastbil som skulle förbi så då fick jag lov att flytta på mej :) Körning gick iaf bra o nu sitter jag här med Sophie o ska väl egentligen göra examensarbete men vi har inte så mkt kvar att göra på det så!

I eftermiddag blir det Torsby!
Japp, i eftermiddag bär det iväg till Torsby badhus! Det ska bli väldigt skoj, ska åka iväg med fritids så det blir väl litte fölk från skolan som ska med o så :) 16:45 bär det iväg! :)



                             


/ Jennifer :)

RSS 2.0