Släpkort!

Ja, nu var de äntliiiigen klart! :D
Så nu har jag BECE på mitt körkort alla mina bokstäver jag ville ha ;) Känns jävligt gött å ha de klart :D
Dagen har i övrigt sett ut så att vi hade en lååång genomgång imorse, slutade med att jag & Sophie bara satt o ritade konstiga saker i anteckningsblocket, men jag orkade verkligen inte lyssna, särskilt inte eftersom genomgången stod på repeat kändes de som aja. Sen blev de kafferast, & tillslut lunchrast. De var förövrigt på lunchrasten jag gjorde sista delen för att klara släpkortet :) Men efter lunch så blev de att va i verkstan o kollade när folk fixade med sina bilar, känns rätt meningslöst att greja typ 4 st på samma sak så jag bara knallade runt där o tittade. Men imorn ska jag försöka få baslådan inkopplad i bilen så imorn ska jag arbeta sörrni ;)





Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


Fordonsel!

Hej!
Kan ju börja med att säja att helgen har varit bra iaf.
Fredag åkte jag hem från Sunne, stannade till i Karlstad för att gå in på Biltema med älskling, sen ringde mamma & frågade om vi skulle kika runt litte i Karlstad. Sagt & gjort åt litte mat med älsklingen i väntan på mamma & syster, sen när de väl kom så åkte älsklingen hem till Filipstad & vi på började vår shopping runda! Hittade litte grejor jag ville ha men köpte förvånansvärt ingenting ;) Sen avslutade vi med att gå in på Maxi & köpa litte fredagsmys! ;)
När vi kom hem så hade pappa dukat iordning med ost, kex, räkor & massa gött så de var bara att hugga in! Blev en mysig fredagkväll med hela familjen samlad, inte ofta kan jag säga ;)

Lördagen jobbade jag ju , efter jobbet så åkte jag & tvätta min älskade 240 :D Sen blev de att titta på Kvalmatch, Kristinehamns dam A-lag som spelade, gick dessvärre inge bra! Sen så blev de att träffa kusin Pontus & hans flickvänn Malin & deras super söta dotter en jätte snabbis! Trevligt! Sen på kvällen blev de att åka ner & tvätta familjens v70! Sen åkte jag iväg till min efterlängtade älskling :D<3

Nu är jag iaf tillbaka i skolan & en ny vecka med nya möjligheter har börjat! Denna vecka står fordonsel på schemat & de ska bli väldigt kul hoppas jag på :) Idag har vi fått lärt oss att koppla extraljus m.m. ;) Har även med min Bas-låda som ska kopplas in i bilen, hoppas på att få göra de denna veckan i skolan :)

Nytvättad!





Mitt ljud som ska kopplas in :)


Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson


Hydraulik vecka!

Hej!
Ja denna vecka har blivit att jobba med hydraulik för fulla muggar!
Har vart på studiebesök i Filipstad på Edman&Sjöberg, vi har skruvat isär hydraulkolvar, & skruvat isär ventilpaket m.m. men kursen var inte direkt va jag hade hoppats på. Vet inte vad jag hade förväntat mej men :) Nu är kursen slut iaf & vi gjorde prov idag! Var ju som sagt ute & körde igår så jag kunne inte vara med på teorin inför provet igår så jag fick en snabb genomgång idag men provet var skiitsvårt! Men jag tror jag klarade de iaf..
Nejmen nu är jag hungrig så jag sitter & väntar på att dessa 20min fram till maten ska skynda på litte! Är ju våffeldagen idag så idag blir det Köttfärssoppa & Våfflor :) Våfflor är iinte min favorit men de får gå, är man hungrig så är man ;)

Idag äre ju fredag så idag blire hemfärd, jobb väntas imorrn sen blire att umgås med älsklingen :)<3



Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson :)


Fullspäckad dag!

Hej!
Idag har jag haft en heldag med bara körning & backning!
Började med att komma till skolan kl 8, (började litte tidigare) gick in & hämtade nyckeln gjorde säkerhetskontroll sen bar de iväg mot Fryksdalshöjden ;) Brant vare iaf , haha! Sen åkte vi mot Edane & Mangskog sen tbx mot Sunne via fryksdalshöjden igen :) Fick känna på både brant uppför & nerför ;)
Haha, sen så frågade min lärare om jag vill köra runt Rottnen eller åka & backa ve Brårud , jag valde att åka o backa :) De gick rätt så bra.
När kom tbx te skolan så blev de att äta Bruna bönor & fläsk, mums! Sen ge sej ut på körplan för att backöva bil o släp igen ;)

När jag kom hem till Gettjärn så blev de att sätta på en film, gosa ner sej i sängen & dricka Fanta Wildberries , mumsmums!
Sen fick jag besök av Björn & Oskar som ville kika litte på lägenheten så pratade vi litte sen så bar de iväg mot skolan & datasalen o nu sitter jag här ;)

 

































Take care! / Jennifer Emma Maria Johnsson


Satt på extraljus på bilen i helgen , va tycks? :)




Karlstad!

Halv 3 blev de att bege sig iväg mot skolan för att tanka bussarna & fylla på spolarvätska för de skulle bli iordning för Karlstadresa! Så halv 4 blev bussen full & jag la i växeln o rullade iväg mot Karlstad, turen dit gick bra lyssnade på musik & hade trevligt. Väl där blev de att strosa runt litte, jag som iinte skulle köpa ngt köpte naturligtvis ett linne från H&M vitt med blåa ränder, fransk manikyr från H&M, ett rattöverdrag till bilen från Biltema & ett diadem från Glitter ;)
S
en blev klockan halv sju & de blev dags att åka mot Sunne igen! Vägen tillbaka var ... livlig kan man säga! x)

Det var iaf en väldigt trevlig dag! :)









Take care / Jennifer Emma Maria JohnssoN


Happy!

Igår när jag gick & la mej struntade jag i att sätta på alarmet på väckarklockan, för att jag hade ändå inget att göra i skolan! Vaknade vid 09:15 men låg kvar i sängen & myste med älskling o tittade på film :)
Sen vid halv tolv så drog vi oss iväg till skolan för att äta mat, köttbullar & stuvade makaroner ingen höjdare!
Men tur var väl de att vi åkte till skolan för att idag hade de kommit yttligare fler paket till skolan, de var nämligen våra "student kläder" som kommit :D Köpte tyvärr bara en tröja men jag är nöjd & glad ändå :)

Har även planer för ikväll,
för då blir de nämligen att köra ett minibuss lass med elever till Karlstad, & då blir de väl att kika runt litte där, känns inte bra för plånboken får försöka att hålla mej ifrån att handla fast jag vet att de går som de går ;)





Take care / Jennifer Emma Maria Johnsson :)


Studentmössorna har kommit!

Igår åkte jag & älsklingen upp till Sunne, stannade till o handlade i Karlstad först :) Sen kom vi upp till Sunne & mysade ner oss i sängen framför en film. Skulle vara i skolan denna vecka för att göra rester i Biologi men det gick du som det gick, fick reda på att jag inte hade ngra faser så min lärare tyckte att jag skulle börja leta praktik plats.. känns ju sådär & åka 12 mil hem igen, rätt onödigt!

Idag kom iaf våra studentmössor till skolan, får litte smått ångest när jag tänker på det.. Är verkligen närmre än vad jag vill inse! :O




/ Ta hand om er Jennifer Emma Maria Johnsson :)


Praktik!

Japp denna vecka har det varit praktik för hela slanten!
Har pga detta inte kunnat uppdatera bloggen efter som jag kör kvällsskift & då kör jag på kvällen/natten & sover på dagarna ;)
Jag har praktik på Norsbäckens Åkeri i Kristinehamn där jag kör timmerbil :) Det är riiktigt roligt! Får köra mkt kran & mkt lastbil! Min handledare heter Tobias :)
Jag har inte gjort sådär jätte mkt mer under veckan eftersom man sover rätt länge på dagarna ;)
Men idag är det iaf sista dagen för den här gången men det blir väl praktik snart igen antar jag!
Det jobbigaste med att ha praktik är att jag får vara utan min Fredrik så länge :( Jag saknar honom så mkt! Men imorn då får vi äntligen träffas :) Jag har aldrig träffat en person som gör mej såå lycklig av att bara finnas till , Jag älskar dig i oändlighet Fredrik, & kommer alltid att göra! :)<3




Min älskling :)<3



Ta hand om er! / Jennifer Emma Maria Johnsson




Far hem te Kristinehamn igen!

Ja idag ska jag & älsklingen åka hem te mej i Kristinehamn igen efter mysiga dagar här i Filipstad :)
Vi ska nämligen vara barnvakt åt min lillasyster för att mamma & pappa ska på hotell i Karlstad, så ikväll ska vi ha litte tacosmys m.m.
Måste städa mitt rum när jag kommer hem åxå -.-' haha , städade älsklingens rum igår så det är väl bäst att städa sitt eget åxå när man väl är igång ;)

Kom & tänka på att det här sportlovet har gått fruktansvärt fort .. iinte bra det, väldigt gött att va ledig faktiskt ;) Är ju kul o va i skolan åxå men har litte ångest för att den snart är slut :O







Skitungen vi ska va barnvakt åt ;)


/ Jennifer Emma Maria Johnsson


Shopping

Japp , i förrgår så var jag, mamma, älskling & min lillasyster Moa iväg te Karlstad för att kika litte :)
Hittade endel saker men köpte inte så mkt mer än, en tröja, hårfärg & en fleecetröja :) Var även in på Ikea o kikade, hittar ju alltid mkt fint där men där köpte jag & älskling bara ett littet bord som vi ska ha i vårat sovrum uppe i lägenheten :)
Dagen efter så var vi in te Kristinehamn & kikade litte i en butik som heter Fritids butiken där inne hittade jag en hel del jag ville ha men köpte bara en mjukisdress & ett underställ, väldiigt bra priser äre där inne iaf! :)

Nu är jag hemma hos älskling & vi har precis varit ute & åkt skidor med hundarna , gud vilket underbart väder det är idag :) Vet väl inte riktigt vad vi ska hitta på nu men kanske koppla in högtalarna i Saaben & åka skoter kanske!









/ Jennifer Emma Maria Johnsson 


RSS 2.0